Dilber33 8 haftalık hamileyim covid oldum çok korkuyorum çocuga bişey olur diye sadece başım belim ve ayaklarım agrıyor başka şikayetim yok çok korkuyorum 😥😥 tedirginim
YeniAnneee06 Dilber33 canım bisey olmaz korkma ateşin çıkmadı sürece bn de atlattm haberim bile yoktu gribim sndm bol bol limon portakal ye geçiyor
mserif Dilber33 8 haftalıkken ben de covid olmuştum hiç bir şey yiyip içemedim ama bebeğim gayet sağlıklıydı şimdi 20.haftada tekrar pozitif çıktım ilki kadar korkmuyorum içinizi ferah tutun bebeğe zararı yok bol vitamin alın dinlenin
Mhazine Covidli olduğun da kan sulandırıcı içenler var mı kendi doktorum önermiyor başka bir doktor ile görüştüm corasprin al diyor ne yapacağımı şaşırdım
Dilber33 Mhazine bana da bi hemşire arkadaşım çoçuk aspirini al haftada bir kere dedi ama ben almadım korktum doktoruma sormadan almayayım diye
Mhazine Dilber33 doktorum banada önermedi bugün 7 gün bazı gebelere doktorları vermiş korktum açıkçası
Mhazine Dilber33 sorduğunda önerirse haber ver canım benim doktorum önermedi sebebinide söylemedi 7 ci günü covidin ama insan korkuyor
Dilber33 Mhazine sordum doktoruma canım ama dedi ki aşılısın antikorun var zaten dedi hafif atlatacagını düşünüyorum dedi kan sulandırıcı kullanamazsın dedi gebeliğin de risk yok ki senin dedi parol dan başka bişey kullanamazsın dedi
Mhazine İyi sevindim canım çok şükür ben atlattım doktorumla da görüştüm şuan hiç bir sıkıntı yok sizlerde umarım sizlerde çok hafif atlatırsınız sıkıntısız 🥰
Dilber33 mserif geçmiş olsun ilerleyen aylarda daha tehlikeli diyorlar dışarı çıkmaya korkuyorum artık ya 😔
mserif Dilber33 evet son haftalarda olan bi tanıdığım var biraz erken doğum yaptı maalesef ama sebep covid miydi bilemiyoruz tabi dualarım sizinle 🙏🏻