Sadriye35 Guzel anneler, ben ikili test yaptırdım sonuç temiz geldi doktorum 3lü 4lü ye gerek duymadı sizler yaptırdınız mi 3lü 4lü testi merak ettim
Deletedmom_33 Sadriye35 İkili yaptırdım sonuç güzeldi. Doktorum dörtlü istedi onu da yaptırdım oda temiz.
Anneoluyorummmm @Sadriye35 Bana da gerek görmedi doktor 2 li test temiz çıktığı için🙏 Detaylıya girdim renkli usg herşeyine bakıldı bebeğimin maşallah ondada sorun yokdu🙏
Ayselrn Bende yaptırdım sonuç iyi dedi ama illaki yüzde 15 testlerde yanılma risk vardır kesin emin olmak istersen karnından sıvı alalım istersen dedi sizede bçyle bişiler dedi mi
Sadriye35 Ayselrn doktorum fetal dna testi var yüzde 99 sonuç veren istersen yaptır maliyetli bi test 4 bin lira falan dedi ama ben ortada bisey yokken gerek duymadım detaylı haftam daha gelmedi inşallah bi sorun çıkmaz rabbim hayirli sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah
Mucize7 Sadriye35 canım bana da iki seçenek sundu daha önce bir boş gebeliğim var sebebini öğrenemedik şimdi tekrar hamileyim ister ikili tarama istersen fetal DNA yaptır dedi fetal DNA sana kalmış dedi tüm hastalıklara bakılıyor dedi napacaz bilmiyorum karar veremedim
Sitembagcivan Bende insallah sirun cikmazsa 2li tesyi yaotircam daha da gitmem heralde 2 ayda bir belki zaten hastanelerde randevu bulamiyoruz bile bazi hastaneler belirli hafta hamile olanlari aliyo falan
Sadriye35 Mucize7 canım eğer ilki riskli bi durum olusturduysa aklında soru işareti kalacaksa direkt fetal yaptır başka test yaptırmadan çünkü kesin sonuç veryo aklın rahat olur sonuç geldikten sonra