Adakus Son günlerde bacak baldırlarım agrıyor artık aynada kendime göğüsten itibaren bakınca yukardan zayıf görünüyorum bide sanki göğüs Kafesim boşalmış midem sıkıydıda boşluğa girmiş gibi oldu yere oturunca yada koltuğa bebeğim sanki bacağıma düşüyor göbeğim asagıya gelmiş bu belirtiler neye işaret olabilir Doğum yakın mı ? Bunu yaşayıp doğumunu ne zaman yapan oldu ?
Ozgeyrsc Adakus biranönce benmde düşse mideme kraplar giriyo bende34 haftalığım heralde bibişin doğum kanalına girdi
bebisimbenmmm Adakus benimde oule oldu artık ya bebek dogum şeklini aliyor ve yavaştan artik aşağı iniyor mide yanması vs olmuyor yani baskı hissetmiyorum bende
Zhrnc Adakus benimde top gibiydi bir haftadır aşağıda olduğunu farkettik Daha doğrusu annem eşim ve ben kesin karar verdik göbüş aşağı inmiş Zaten sancılarmda başladı hayırlısı bakalım
Adakus Ozgeyrsc yürümekte zorlanıyorum şu 5 gündür nerdeyse erken olmasa iyi çok da rahatsızım yere bi tepsi koyayım dedim dün bacağıma girdi karnım nerdeyse elimdekileri döktüm valla 😶 Doğum kanalına girince böyle seyler mi olur acaba
Msb2018 Göbegin asagıda olması göbegin düştügünümü gösteriyo ? Ama ben daha 28 haftalıgım göbegim cok asagıda gögüsümün altı cok zayıf sadece göbegim ve göbegimin altı şiş bu erken dopum belirtisimi oluyo
Adakus Msb2018 bebisimbenmmm Aynen benimde ne mide ne bşy yok göğsümün altı büyük bir boşlukta ne varsa karnımın ortasıdır sanki ek göbek var ya onu takmıslar gibi bakalım ne zaman olacak 24 te ben 9 ayıma giriyorum bi iki hafta daha bşy olmasa çok iyi olur ama dayanır mıyım bilmiyorum 🤧
Adakus cennetinsusu hadi yaa 😁 kız mı sizin oğlan mı yoksa 🙆🏼♀️Bazen oğlan 40 ı devirir kız gitmez o güne diye de bilmiyorum artık
cennetinsusu Adakus Evet hurafe sanırım. Kızım olacak inşallah ama bekliyoruz. ☺️ Herkes erken gelir diyordu. Hâlâ bekliyoruz😅👼 benim kızım nazlı çıktı. Bayramı bitirelimde öyle gelsin yine de 😂