tazeannecik1 En son 10. Haftalarda midem bulandı,az önce tuvalete kalktım ve midem bulanmaya başladı 😕 Korktum,zaten sürekli doğurcam psikolojisi oluşmaya başladı var mı midesi bulanan bu haftalarda
Halime0638 tazeannecik1 son ayda olabiliyormuş ya herhalde bende 37+3 üm bendede var hep geceleri başlıyor bi kac parca bisey yemezsem tekrar uykuya dalamiyorum çok rahatsız ediyor
meri1 tazeannecik1 bebeğin saçıda çıkıyo olabilir bebeğin saçı çıkıncada mide bulantısı oluyomuş son zamanlarda
Sevcen tazeannecik1 rahim açılmaya başlayınca bulanırmış ben de 36+3 haftalığım geçenlerde aşırı midem bulandı
tazeannecik1 Sevcen Hadi ya,peki bir şey sorucam afedersiniz ilişkide bu belli olur mu yani açıklık bilginiz var mı ? Arama butonuna arattığımda çıkmıyor da🤭
tazeannecik1 Canselyaren Öyle yazmışlar şaşırdım 🤭 Peki ilişkide açıklık hissedilir mi bilginiz var mı ?
Sevcen tazeannecik1 canım o maalesef anlaşılmaz onu ancak doktor çatı muayenesinde anlıyor ben 2 gün önce doktora gittim 36 haftalıkken doktor çatışma baktı ve bakar bakmaz bebeğin kafası elime geliyor aşağı kadar inmiş ve sandın da var sen bir hafta içinde doğurursun dedi rahim kolun iyice kısalmış polis yumuşamış dedi doktor öyle dedikten 2 gün sonra zaten benim bulantılarım başladı
tazeannecik1 Sevcen Hadi ya benimde mide bulantım ve sırt/bel ağrım çok fazla arttı ve bebeğim aşırı hareketli korkuyorum açıkcası,bide afedersiniz dün ilişki sırasında eşim dedi ki çok geniş genişlemiş gibi geldi bir şey falan mı oldu acaba dedi bide 3 4 haftadır ilişki yaşamamıştık hiç zorlanmadım ona tapman o yüzden korktum bende 1 hafta sonra çatı muayenem var bakalım
Sevcen tazeannecik1 senin vajina yolun yumuşamıştır o yüzden zorlanmamışsındır doktor bana da pelvis girişin çok yumuşak artık bunların hepsi doğum belirtisi dedi ama tabi bence açılmamız da vardır bunların hepsi aynı zamanda açılma belirtisi
tazeannecik1 Sevcen Ayy anladım teşekkür ederim canım İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bir an önce 🤲🏽🥰