Kevsinak 14 haftalık hamileyim arkadaşlar çok iç kısımda değil ama vajinam da kaşıntı var krem kullanıyorum ama daha önce 6 haftalıkkende olmuştu zalain kullanmıştım geçti tekrar kullanıcam temiz tutuyorum kuru tutuyorum ama akıntıdan dolayı böyle oluyor sanırım zalain en sıkıntı olmaz demi doktor vermişti zaten
sudamlasi Kevsinak kaşıntı varsa enfeksiyon oluyo ama doktoruna söyle canım kafana göre bişey kullanma
Kenanizm18 Kevsinak mantar olabilir. Su tutmayın yayıyabilir. Travazol krem cok iyi geliyor hamilelerde kullanabiliyor.
Sevdhusna Kevsinak geçmiş olsn cani doktor hamile iken mi vermişti o önemli yoksa bi eccaneye gidin yada nöbetçi bulamazzaniz sık sik yıkayıp iç çamaşırı utuleyin giyin faydası olacaktır
seraap vajinal fitili yazsinlar sende enfeksyon kapmissin ve bu bebisine zararli olabiliyor acile git
Kevsinak Sevdhusna evet hamileyken verdi ama mantar olsa beyaz bütürüklük olur bende o yok dış kısmı sanki tahriş olmuş gibi çok kötü kaşınıyor
Aysun2834 Kevsinak cnm enfeksiyonda kapmış olabilirsin bol bol su iç ve sürekli iç çamaşırını değiştir
Sevcan27 Mantar olmuşsun canım doktora git bende de alıntı çoktu fitil verdi eğer kullanmazsan keseni yırtar Dedi gynolimeksin verdi