Meleekk Bssrrr 24 gün oldu hala ara ara yanıyor benim dikişler valla. Zor iyleşio biraz benim iç dikişlerim. İyleşiyim diye de bütün gün yürüme canım. Uzan dinlen. Ben bütün gün evde yürüdüm ayaktaydım. İş yaptım vs şimdi iç dikişlerin açılma ihtimali var 🤦🏻♀️ çok dikkat ediyorum artık.
Meleekk Meleekk bide bana kan sulandırıcı, antibiyotik, ağrı kesici, demir ilacı vermişlerdi. Sana verdiler mi ağrı kesici vs 🤔
Bssrrr Meleekk feramet parol plus cermesmiydi o antibiyotik bunları kullanıyorum canım bide sargı çıkınca hametan surucem dikise
ZZeynepP1903 Bende carsamba dogum yaptım aynı durumdayım, agrılarımın üstüne yürüyorum resmen zor kalkıyorum 😥 üstüne gazımda bıtmiyor bunalıma girmiş durumdayım insallah düzeliriz en kısa zamanda
Mii Bssrrr 1 ay oldu doğum yapalı ilk 4 gün öyle ağrım oldu sonra geçti sanki bıcaklıyorlar gibi etini kesiyor gibi bir ağrı olıypr çözümü sadece yürüyerek buldum çünkü uzun zaman oturunca vücut alışıyor ayağa kalkınca bolca adım atın ağrı kesici içmedim ağrılarım çok olduğu halde azim yapın bir kaç güne hiçbirşeyi iz kalmicak
Azram-2144 Asli06 petibör büsküvü ve kaysî meyve suyu çok çok tüketin. Ve çorba için sıcak sıcak . Ekmek siz . Daha çabuk çıkarsınız . Ben öyle çıktım hatta isal oldum çok yemekten 😂