Tazeanne2408 Kızlar 23+3 üm inanılmaz midem yanmya başladı çekilecek gibi değil.yediklerime de çok dikkat ediyorum oysa .başınıza geldimi ne gibi çözümler sağlayabilirim
Buseyllzr Tazeanne2408 bana tek iyi gelen şey ballı ılık süt oluyor oda sadece genzimdeki yanmaya iyi geliyor midemi tam olarak geçirmiyor 🤦
MMmerve_ Tazeanne2408 gavıscon ıcıyorum ben o benj anca kesıyo canım doktoruna sor al ben cok rahatlıyorum onu ıcınce
ToDe Bende gaviskon içiyorum, 5-10 içinde mide yanmasına dair bir şey kalmıyor. Doktorum bir zararı yok kullanabilirsin dedi ama siz de doktorunuza danışın isterseniz
Elifim17 Tazeanne2408 ah ah bogazım yara oldu artık o yanmadan. 40 +0 ım hala cayır cayır 🔥 midemde bişey yok ama asit geliyor sürekli bogazıma. Yediklerimle de alakalı degil cözdğn artık. Nasılsa yanacak diye koyverdim istediğimi yiyorum. Elma rahatlatıyor biraz bu arada. Yada leblebi.
Maviko Tazeanne2408 şu an bir soda için bir böbreğimi veririm 😬 o kadar yanıyor midem sanırım ağlıcam 🥺
ipekveatlas ah anam canım anam nasıl doğurmus beni kardeslerimi su an 28 haftalığım yeni basladı mide yanmam sanki cehennem ateşi 🤯🤯🤯🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢
Zeyleysu Hamilelikte bir mide yanması bir de bacak krampları gece uyku düşmanı gaviscon şurubu biraz iyi geliyor sakız çiğnemek süt içmek denenebilir ama her türlü çekilecek gibi kesin çözüm bulamadım
Scy26 haftadayım 25 ten beri inanılmaz bir mide yanmam var. Artık hiç bir şey yiyemediğim için kilo vermeye başlamıştım. Anlık geçirmek için ayran, yoğurt, süt tarzı şeyler iyi geliyor ancak geçirmesine yetmezse doktorunuza danışabilirsiniz. Benim ki gaviscon verdi ama o da şu an kesmediği için lansor diye bir ilaç kullanıyorum. Doktorum ikisinin de bebeğe kesinlikle zararı olmaz dedi