Mrymmstf Uygulamada vajinal ve rektal kültür analizi den bahsediyor normal doğum düşünen anneler için yapılması gerekiyormuş nasıl bir test acaba yaptıran anne adayları var mı içinizde ve yaptırmak sizce şart mı ?
Mrvnehir208 Mrymmstf dörtlü tarama da idrar kültürüne de bakılıyor bende onu yaptırdım ama onun dışında senin dediğin gibi biseyden bahsetmedi doktor
Aylinulu Mrymmstf benden vajinal kültür alındı korkacaginiz bi durum yok kulak cubugu ile sürüntü aliyor vajinadan doktor.normwl dogum icin tedbir amacli aldi benim dr pimpirikli sizinki de oyle sanirim
Mrymmstf Duruliyaninannesi bende ilk defa duydum ilk hamileliğim ama cevremden de hiç duymamıştım uygulamada okudum şimdi bir bakteriden bahsediyor normal doğum sırasında bebeğe bulaşırsa bebeğin ilerde yaşayacağı rahatsızlıkları yazınca bir korktum açıkcası dokturumda hiç böyle bir şeyden bahsetmedi çünkü
Zeyyyn Mrymmstf yok sadece ara ara idrar yolu enfeksiyonum var diye tahlil kendim isterdim 35ten sonrada bakılmadı
Rumeysy Benim doktorum doğum öncesinde kan tahlillerime ve idrar kültürüne bakalım dedi sadece dediğinizle ilgili bi şey bende duymadım
Mrymmstf Zeyyyn enfeksiyon için bir şey kullanız mı peki birde belirtileriniz var mıydı enfeksiyon olduğunuz zaman
Rumeysy Mrymmstf muhtemelen öyle de olabilir enfeksiyon olup olmadığını görmek için kültüre bakıldı sadece
Zeyyyn Mrymmstf tek kullanımlık şaselerden kullanıyordum bol su birde kızılcık suyu idrar yollarnı temizliyor bende yanma vs olmazdı sadece çok sık çıkardım var gibi olurdu ama giderdim yoktu yani
Mrymmstf Mrvnehir208 bende ilk defa uygulamada okudum normal doğum düşündüm için kafam çok karıştı nasıl bir şey dedimiz gibi idrar kültürüyle aynı mı bilmiyorum
Mrymmstf b_ilge bende uygulama sayesinde okudum şimdi ve bir korktum öğrenmek istedim dokturum da demeyince acaba gidip başka hastaneye böyle bir test yaptırsam mı diye sormak istedim