Ysm-9234 Arkadaşlar 25+2 haftalığım gündüz çok değilde akşam ve geceleri çok wc ye gidiyorum (küçük için) benim bildiğim son aylarda sürekli gıdılmıyor mu ya cok erken değil mi normal mi benim gibi olan var mı ?
LawyerEce Ysm-9234 Ne kadar su içtiğine göre de değişiyor. Bebek idrar kesesinin üstüne baskı yapıyordur. En son altıma bez bağlayacağım diye ağladığım günleri hatırladım. 😅🙏🏻
umayben Ysm-9234 10+5 ve 1 haftadır ben de böyleyim hiç de erken değil bence gebeliğin başından sonuna kadar normal karşılanıyor
Buseyllzr Ysm-9234 bende 21.haftadayim gebeliğin başından beri var o problem özellikle sabah uyandığımda rüyamda bile cisimin geldiğini tutamadığımi gorup uyanıyorum 🙈😂
ebruzb Ysm-9234 benim 12.haftalarda başlamıştı ya hamilelik belirtileri arasında bile var bu hormonlardan da kaynaklı. daha ilerleyen günlerde de bebeğin baskısından dolayı wcden çıkamıyorsunuz😂
Ysm-9234 Teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲 Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız İnşaAallah🤲🤲☺️