Seda70 Arkadaşlar merhaba bugüne kadar hiç pcr testi yaptırmadm şuan da da koku ve tad almada sıkıntım var. Test vermem gerekicek ama çok korkuyorum ya korkulucak birşey var mı ? Biraz morele ihtiyacım var sanırım 😞
tugbaacng Seda70 korkma canım anlık bir şey. Burnun biraz sızlıyor, bir de boğazına soktuğunda o çubuğu kusma sakın ben kadının üstüne öğürünce ödü kopmuştu 😂😂😂
LawyerEce Seda70 Hayır hiç büyütülecek gibi değil. Boğazın biraz gıdıklanıyor ama hemen geri çekiyor zaten. Burnundan alırken de ıh demenle bitmiş oluyor biraz huylanıyorsun sadece.
Seda70 tugbaacng Ya ben de bunlardan korkuyorum işte zaten midem çok hassas bu ara . Valla kara kara düşünüyorum ya 😞 uyuyamıyorum resmen düşünmekten 😔
Cagla0707 Seda70 bu hafta tam üç kez verdim test 😁 hiç korkma hamile olunca daha nazik davranıyorlar benim bi kez hafif burnum sızladı o kadar gözümü kapattım 2 saniyede bitti
Seda70 tugbaacng çok sağolun ya eşime kalsa götürüyordu şimdi ben erteledim korktugumu söyledim ama işte hiç yaptrmadm ve korkuyorum inşallah dediğiniz gibi olur anlık olur biter
Seda70 Cagla0707 Yaa böyle okuyunca içim ferahladi resmen inşallah hemencecik olsun bitsin 🤲😞 hep boşa stres ama elimde değil ya