Tazeanne0134 Yigitinannesi_ kişiden kişiye değişir ama ben 15 haftada kıpırdanma gibi 16 ve sonrasında bildiğin hissediyordum ama sadece yatınca ve oturunca
Yigitinannesi_ Sld-kocbay evet bende ilkinde 15.hafta hissttm cnm kelebek uçması gibi bunda daha erken hissederim heralde diye dusunuyorm merakla o günü bekliyorum🥰
Sld-kocbay Yigitinannesi_ ikincide banada herkez cok cabuk hisedersim demişti oylede oldu . Cok şükür hatta şuan karnımda dans ediyor galiba o kadar sert vuruyor ki yatamıyorum 😂😂
Yigitinannesi_ Denizyildizi1 ya maşallah çok özledim o günleri gerçekten inşallah yakında bende duyucam cinsiyetiniz ne bnm henüz belli değil perşembe gidicm inşallah doktora
Yigitinannesi_ Denizyildizi1 ilk çocuğum erkek 2 bucuk yasinda buda tabi kiz olsun istiyorum ama nasip sağlıklı olsunda😊🥰
Denizyildizi1 Yigitinannesi_ Benimkide tam tersi ilki kız 2.5 yaşında ikincisi %100 erkek pipisini gösterdi doktor değişme şansı yok yani😅😅
Yigitinannesi_ Denizyildizi1 ya maşallah 2 duyguyuda tadicaksiniz bende kiz annesi olmayı çok istiyorum inşallah Rabbım nasip eder 🥰