Cdem21 Kubraalp ben bekleye bildiğim kadar beklemeye çalışcam ama cumartesi de eşim görevden eve gelebilirmiş çok kararsız kaldım yarın hastaneye gidecem kan versem mi dedim ger vazgeçtim karmaşık duygular içindeyim
Kubraalp Cdem21 arkadaşlarımda testle uğraşacağına gidip kan ver sağlık ocağına diyorlar ama korkuyorum bende. Senin bat 9 muydu.
Kubraalp Cdem21 testi bugün yapacaktım ama kayınvalidemde kaldım diye yapamadım. Kan testine de gidemiyorum. Yarına kaldı😊 neyse bu sayede bat günü test yapmış olurum😂
Cdem21 Kubraalp yaa hayırlısı olsun zamanı var demekki bu ay adettennsonra tekrar değerlendirilir😊bende 10 Şubat da dururum 11 de yaparım herhalde
Kubraalp Cdem21 yarın benim bat normalde bir de sabah yapmadım ikindi gibi yaptım. Testi plastik kabından çıkarıp ışıkta falan baktım sanki çooook ince bir çizgi vardı emin olamadım. Sabah kan testi vermeye gidicem.
Cdem21 Mucizebb Kubraalp İkinizden de güzel haberler bekliyorum o zaman hadi hayırlısı inşallah benim olduğum şehirde maalesef sağlık ocakları haftada bir gün sadece kan testi yapıyor hastanede biraz uzak bana o yüzden kan testi yapamam gibi anca test yapıp pozitif görürsem öyle
Mucizebb Cdem21 isnalh cnm bnm randevum var bu gün kadın doğuma gidip kan da verecgim inslah guxel sonuçlar alırım yazarım buraya
Kubraalp Bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım hasta olacakmışım gibi ağrılar var ama şeffaf ve sarı akıntı geliyor
Cdem21 Kubraalp hadi hayırlısı inşallah benim de bugün veya yarın adet olmam lazım bugün olmadım şuan bakalım hayırlısı bi test yapasım geliyo