Fdemir60 Sabahtan beri yediğiim herşeyi kustum midem cayır cayır yanıyor bide covidim ne yesem çıkıyor 6 aylık hamileyim ben kustuktan sonda bebeğim aşırı hararetleniyor bide üstüne 4 gündür kabızım sizce napmalıyım mecburen yiyorum ama tekrar çıkartıyorum
tugbaacng Fdemir60 bol sıvı tüketin, az az ama sık sık yemeye çalışın kussanızda. Beyaz leblebi, kraker, kaşarlı tost, elma, yoğurt, ekmek içi.. bunlar rahatsızlık vermez midenize.
Mervepera Fdemir60 doktoruna ulaşabiliyorsunuz ara yada msj atsana kuzum belki o bise der rahatlatır seni ilac falan söyler
Fdemir60 tugbaacng Teşekkür ederim dedikleriniz deneyeceğim çok sağolun 🙏 önceden bu kadar değildi covid olduğum için galiba sürekli kusuyorum
tugbaacng Fdemir60 dayanamayacak gibiyseniz gidin, ben ilk 3 ay kustum sonrasında ilaç kullandım 6. Aya kadar. Öyle hastanelik olmadım ilaç sayesinde cok sükür. Ama herhangi bir ilac kullanmıyosanız gidin tabiki, gitmisken doktorunuzdan da prilam isteyebilirsiniz. Allah sifa versin.
Fdemir60 tugbaacng Teşekkür ederim Allah razı olsun şuan covid olduğum için sanırım böyle sürekli kusuyorum rahatsız ediyor beni
tugbaacng Fdemir60 olabilir herkeste etkisi baska koronanın malesef. Temiz hava alın cama cıkıp bol bol. Portakal benim midemi çok rahatlatıyordu, sulu olduğu için ferahlık veriyordu. Salatalık da aynı sekilde. Biraz bunları yemeye calısın düzelmezseniz son care hastaneye gidersiniz.
Yusufkerem @Fdemir60 çok kusmak da iyi değil vücudunuz su kaybediyor,bebegin suyu da azalabilir,bı gidip serum taktirsanız iyi olur
Elfs Yusufkerem 23+1 haftadır kusuyorum böyle olan bir çok gebe var neden suyu azalsın bebeğin insanlar doğurana kadar böyle yaşıyor. Bu hormonların etkisi.
Yusufkerem @Elfs soran kişi covid olduğunu söyledi bende 30. Haftamda covid geçirdim doktorum gel serum takicaz dedi covidken durum farkli demek ki doktordan iyi bilemeyiz değil mi?