Nesra sehrengiz_8 canım vallahi bizde her gittiğimizde şaşırıyoruz, evet sezaryen olacağız en sağlıklısı ikimiz içinde sezaryen olmasıymış ❤️
Nesra Brlayayse ikiniz içinde en doğru en hayırlı en sağlıklı zamanda olur inşallah kuzum benim❤️ Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah bebeklerimizi❤️
Barlas_mom Nesra 28.yaşıma oğlumla giricem bende 🙏🏼☺️ Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok farklı bir duygu heyecan. Allahım sağ sağlim görelim alalım kucaklarımıza inşallah 🥰
Maviko Dilay_lay bebeğinizin durumuna göre değişir ama 38 küsürlerde alıyorlar. Bu bebiş gibi tontik olursa daha erkende olabilir :)
Aymehah Bende ,37 deyim bebek ,2750, sizinki çok iyi maşallah.. sağlıkla gelsin.. bebek kilo alsın diye bişey yaptıniiiizmi
Nesra Aymehah canım benim biraz genetikmiş eşim 4250 ben 3800 doğmuşum inan hiç bir şey yapmadım üzülme sende elbet kilo alıyorlar önemli olan sağlığı kilosu değil bitanem ❤️
Maviko Nesra e bende yanii hiç hesaplamamışım hahaha kafa kalmadıki artık 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻❤️
Yasecer Nesra mahşallah benimde şekerden dolayı biraz iri diyorlar yeni doğan kıyafeti çok alma 3-6 ay arası al sizde öylemi yaptınız bende 32 haftadayım kızçem 2.200 şimdiden doktor banada sezeryan dedi böyle devam ederse☺️
Nesra Yasecer ay maşallah sizinkide 🙈❤️ Ben çok bişey almadım açıkcası bitanem biraz büyüme seyrine göre hareket edeyim diyorum belki karnımdakş gibi cabuk büyümezse diye 🥰❤️
Annebaba23 Ayyy bana da ayın 11 inde o hafta için gün vericek doktor 🥰 korkuyorum ama bebeğimizi düşünüp rahatlamamiz lazım inşallah en hafif en güzel sekilde atlatıp evlatlarimizla rahatlıkla ilgilenebiliriz 🌺
Nesra Annebaba23 bende ne hissettiğimi bilemiyprum gerçekten hemen gelsede olsa doğursak keske sağlıklıca kucağımıza alsak 🙈
Nesra Maviko gebe zekalılık valla 🙈 bu gebezekalılık köpeğimi veterinerde bile unutturdu bana sen yine iyisin 🙈❤️
Sevalli Ayy bizede 14 şubata gün verdi doktorumuz bütün duygularım birbirine karışmış durumda umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur hayırlı doğumlar 🥰🙏🏻
g-u-l Nesra hepimize kolaylık versin inşallah naplım sayılı gün geçecek sabrediyorum tek seferde diye teselli ediyorum kendimi korkuyorum çokta sizi de bir gün önceden mi yatıracaklar hastaneye acaba
Nesra g-u-l canım valla günü aldım heyecandan hiç bir şey sormadım inanır Mısın 🙈 cuma kontrol var sorayım bunuda bitanem iyiki sordun 🙈❤️