Clementinee dilarakocc Ben kullanmıştım canım o kadar fitil kullandım geçirmedi. Bu şırınga kurtardı beni 🤍
dilarakocc Mrvsmt2502 ya peki kullanım esnasında kremin yarısını geri atıyor bende daha afedersiniz ileri doğru itiyorum ama daha girmeden kremin yarısı çıkıyor bu durumu yaşadınız mı
Mrvsmt2502 dilarakocc evet bende de oluyordu zaten şırıngasıda öyle iyi bi şet değil içinde de kalıyordu ama vajina içine az miktar gitsede yetiyor canım benimkini geçirmişti ama sonra yine tekrarladı
Clementinee dilarakocc Canım yatmadan son idarırını yaptıktan sonra yapcaksın sabaha kadar durcak. Uzanırsan öyle çok akmazda sonuçta fitil gibi değil jel 😇
dilarakocc Mrvsmt2502 33 haftamdayım kullanıyorum mesela geri akmasın diye ayakları havaya dikiyorum bu seferde bebek mideme çıkıyor toplanıyor orda nefes hiç alamıyorum
Mrvsmt2502 dilarakocc yok canım ne yaparsan yap akıyor birazı gwri bende yatmadan yapıp yatıyprdum günlük ped takıp. Ben 3 4 aylıkken kullanmıştım o yüzden biraz daha rahattım
Clementinee dilarakocc Gittiği kadar yetiyo zaten merak etme ama yatmadan yaparsan dah faydalı olur geçmiş olsun 🤍🤍
dilarakocc Clementinee çok teşekkür ederim bunları doktora sorucam ama en sonda kızcak sapık gibi dadanıyorum gün içinde en son buraya yazıyım dedim 😅☺️