Ayfersena Merhaba, 10+3 deyim tarama testleri yerine yurtdışına gönderilen genetik testinden yaptırmayı düşünüyoruz. Doktorumuzun önerisiyle elbette.Yakin zamanda aranizda yaptıran var mı, ücreti nekadardi acaba?
Mucize7 Ayfersena bende 9+3 üm canım biz de 13. Haftada ondan yaptırmayı düşünüyoruz fiyat 4000 diye söyledi bize doktor
dilaraulusoy Ayfersena canım ben 10+4 de yaptırdım eourfinans firmasıyla 5000 TL vermiştik 9 hafta önce. Fransa’ya gitti kanlarım 70-80 den fazla hem kromozomal hem de genetiksel hastalığa bakıldı. Hafta sonları dahil 10 günde geldi sonucum. Tarama testlerine girmedim. Sadece detaylıya gidicem.
Zeynepppdyg Ayfersena genoks firmasında yaptırdım 31 ocakta 4200 tl 10 iş gününde çıkar dediler inşallah güzel sonuçlar alırız .İkili üçlü test yaptırmıycam 10.haftadan itibaren yapılabilir diyorlar ama doktorum 12 haftada vermemi önerdi ben 1 haftaya girdiğimde yaptırdım
iremss Ayfersena yılbaşından önce 10+1 de yaptırdm Genoks firması 3600₺ idi 9iş gününde sonuç geldi tekrar tarama testleri yaptırmadm detaylıyı yaptırcm sadece
Ayfersena dilaraulusoy evet, bu testi yaptirirsam ikili teste dahi gerek yok dedi, sadece ayrıntılı ultrason dediler. Çanakkale deyim burada da 350 dolar gibi bir fiyat verdiler. Yaş faktorum var. Umarım hepimiz için güzel sonuçlar gelir
dilaraulusoy Ayfersena umarım canım güzel haberler Al benim bütün sonuçlarım negatif ti hem cinsiyeti de öğrenmiştim erkenden.
iremss Ayfersena evet sonuç kağıdında ayrıca yazmıyor doktorunuza bilgi veriyolar doktorda isterseniz size söylüyor