EcrinHifaAnnesi Bugüne kadar hep özel hastaneye gittim kontroller için ama yılbaşından sonra fiyatlarda inanılmaz artış olduğu için şuan kararsızım. Sizlerin tercihi hangi hastane ve hangi doktor olacak acaba.
Prenseslerimm_3 EcrinHifaAnnesi ben özel medicana hastanesine gidiyorum dr Nil okur’a gidiyorum çokta memnunum ilgisinden doğumumu orda yapacağım kesinlikle 32. Haftadayım
LadyAnne EcrinHifaAnnesi Ben erken dogum riskim oldugu icin hastaneye yatmistim selcuklu Ali Kemal belviranli Hastanesi’nde memnun kaldim eger bi aksilik olmazsa dogumdada oraya gitmeyi dusunuyorum hem ortam temiz hemde doktorlar iyiydi
Yavrum_herseyim EcrinHifaAnnesi evet gerçekten fazlasıyla artış yapıldı benim riskim olmasaydı devlete gidecektim ama olmadı o yüzden büyükşehir Hastanesi’ne Hacer yavsana gidiyorum çokda memnunum cuma günü sezeryan olucam inşallah
esmanurky sehrengiz_8 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bende Ali hocanın hastasıyım
EmellllAk sehrengiz_8 merhaba bebeğinize sağ salim kavusmussunuzdur umarım size sorum olacak ne kadar ödeme yaptınız bide memnun kaldınız mı
irem-Dora Yavrum_herseyim Ben de büyükşehir Hastanesi’nde ayişe hanıma gidiyorum, sezeryan için ne fiyat verdiler size ben henüz sorma cesareti gosteremedim henüz vaktim var diye 😅
Uygar_kubra EcrinHifaAnnesi bende kararsızım vaktimde çok az kaldı farabiye gidiyordum 1ay önce arkdsm dogum yaptı aramızda bin tl fiyat farkı oluyor 😔 selçuklu tıpa gittim çok memnun kaldım diyemem covid olmasına ragmen muaynede hijyen yok ben doktorla gorusurken iceriye 2 3kisi daha giriyor bebegimin kilosunu soruyorum onu bile cevaplamadı o yüzden doğumu da özelde yapmaya karar verdim ama en uygun özel hastane hangisiyse ona gitmeyi düşünüyorum 😬
mucizeninannesi2022 Uygar_kubra Uygar_kubra farabi hastanesinin doğum ücreti ve doktor muayene ücreti hakkında bilginiz var mı bende Mehmet bardakçıya gidecem online randevu aldım bilmiyorum ücretini bilginiz var mı
Prenseslerimm_3 Hunilininbirii medicanada kime gidiyorsunuz bende 32. Haftadayım oraya gidiyorum doğumumu orda yapcam inşallah
EcrinHifaAnnesi Hamileliğimin ilk gününden bugüne kadar hep özel büyükşehir hastanesi Dr Hacer Yavşan hanıma gittim. Doktorumdan ilgisinden aslında memnunum fakat ücretler biraz kafa karıştırıyor malesef.
Hunilininbirii Prenseslerimm_3 Hikmet Karabacak canım sen kime gidiyosun. Senin haftan benden öndeymiş ben daha 13 haftalığım ☺️
iki_melek_annesi EcrinHifaAnnesi Ben Medova hastanesine gidiyorum doğum orda olacak sezeryan doğum 5 binlira dedi sezeryan normal aynı fiyat bir gece refakatçi doğum içinde
irem-Dora iki_melek_annesi Buyuksehirle yani, ben daha pahalıdır ora diye düşünüyordum. Gerçi şu saatten sonra doktor değiştirmem muhtemelen, memnun olmasam kesin geçerdim oraya 😊