Bsracc Kızlar bugün bebeğim sürekli vajinama vuruyor sanki ayakları aşağıda gibi bir his var varmı yaşayan normalmi bu haftalarda 🙃
ggalip1108 Bsracc bende 26 haftalığım aynı şekilde bebeğim hep aşağı taraflara vuruyor ilk hissettiğim zamandan beri doktoruma söylediğimde bebeğin ters durduğunu yani ayaklarının aşağıda olduğunu ama telaşlanmam gerektiğini normal olduğunu söylemişti
Bsracc ggalip1108 İşk gebeliğim o kadar farklı bir his ki tedirgin olsam mı olmasammı bilemedim sağol canım😌😌🤗
Bsracc bebisveannesiiii Normal bence canım benim 25. Haftamda sıklaştı diyebilirim sol tarafına yat takip et bakalım ama stres yapma 🥰
Baharmasal61 30+4 deyim 1 aydır uyku uyuyamıyorum sabah akşam gündüz sürekli hareketli vurmaktan cok dönüyor 🤦♀️ ama bu iyi birşey yeri rahat oldugu içinms
Bsracc Baharmasal61 Annelik çok garip bir his gerçekten ilk başlarda hareket etmiyor diye şikayet ettiriyor sonrada fazla hareketten😅😅🤗🤗 sağlıkla doğsunlarda olsun🥰🥰
Btlfth Bsracc aynen öyle bazen can yakıyor hoplatıyor ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değil biraz kızdım annecim canımı yakıyorsun yapma diye sanki anladı durdu daha vurmuyor 😂uyuyor galiba
Baharmasal61 Bsracc çok şükür iyi olsunlarda çalışan anne olunca böle oluyor sen hareket ettikçe oda ediyor yani bizde öle güzel ama fazlası biraz rahatsız edici 🤣
Bsracc grbt55 25.haftamda bende çok hızlandı seni anlıyorum canım dayanamayıp dürtüyordum bile hareket ettirmek için ama bu hafta 25 haftanın içindeyiz kıpır kıpır seninkide hareketlenir takip et sol tarafına yat canım🤗🥰
aysnrsvs Bsracc pozisyonu nasıl bilmiyorum ama alttan vuruyor kasıklarıma vajinaya doğru bı mideme doğru bı yanlarıma doğru beni kum torbası sanıyor 😁
Bsracc aysnrsvs Aynen aynen canım ben sağa sola yatış pozisyonu değiştirdikçe dönüyor gibi hissediyorum yan yatınca vajinamdan uzaklaştı sanırım 😅🥰