sevval55_ Kese şeklinden cinsiyet belli oluyor mu acaba anneler. Merak içindeyim. Daha da cinsiyet zamanına baya var çok merak ediyorum ama 😍
Gamzeates sevval55_ bence hayır :) çünkü kesem yuvarlak küçük haftalar da büyüdükçe kese şekli değişiyor bence keseyle alakalı değil diye düşünüyorum 😇❤️
Fatma3434 sevval55_ yok canım. Bebegin duruş pozisyonuna göre belli olur. Nub diyorlar. Daha erken biraz sakinleş 🙂🙂🙃
Aselinkooo sevval55_ bence öyle bişey yok yani şekle göre net bişey olmuyor benim kızda yuvarlak oğlumda fasulye gibiydi. Tam tersi olup aynı cinsiyet olanlara da çok denk geldim. Misal yuvarlak kese ama erkek gibi😄
Cananyildiz sevval55_ benimde 5+1 canım ya kalp atışını duyarım insallah 15inde gidecegim. Kesen ultrasonda hangi tarafta canım ve sekli fasulye gibi mi yuvarlak mı
NeseA sevval55_ merakı bile güzel yaa aslında doktordan doktora fark var bizim suriyeli doktor olduğu için hiç söylemedi günah dedi töbe töbe hangi devirdeysek:) farklı doktora gittim söyledi:) inşallah sen en kısa zamanda net öğrenirsin
Gamzeates sevval55_ evet haklısınız ve cok iyi anlıyorum 🙈 benim kesem yuvarlak ama erkek bebek dendi ama gönlünüz de hangisi ise o olur inşallah sağlıkla
sevval55_ Cananyildiz ay inşallah duyarsınız bende 7. Haftamda yeni duydum inşallah sizde duyarsınız. Ultrasonda tam nerede anlamadım açıkçası
Cananyildiz sevval55_ ultrason kağıdında kese sag tarafta mi sol tarafta mi canım 😂 ay insallah duyarim cok heyecanlıyım
Aymesev sevval55_ sabah ac karnina 1 yemek kaşığı karbonata birazcik idrar yapıyorsun eger köpürürse erkek Köpürmezse kız sirf merakimdan denemiştim ama doğru çıktı bende 😂
Gul-ay-6728 Kese şeklini bilmiyorum ama benim doktorum şöyle demişti “plesentanın yerleşim yerine göre tahmin edecek olursam kız bebek geliyor ama emin değilim sadece tahmin “ dedi ve kıZ bebiş geliyor gerçekten de
sevval55_ Gul-ay-6728 yerleşim yeri neresi olursa kız ya da erkek oluyor acaba canım nasıl anlıyoruz onu
Gul-ay-6728 sevval55_ valla orasını sormadım açıkçası ama kesenin yerleşim yerine göre tahmin edecek olsam kız derim ama çok da kesin birşey değil demişti