Kubr_a tiniminihanim_ çok göze batıyor ama mecburen gözümüz oraları görmeyecek canım geçmiş olsun genede doktoruna görün 🌸
Bhr_27 Kızlar bende düşük yaptım ama şu an tekrar hamileyim 5+4 biraz böyle bı kaç saat hareket etsem hemen sancilaniyorum şu an da biraz var korkuyorum ama doktorum iyi demişti sorun yok
tiniminihanim_ Bhr_27 bende aynı. Sanırım düşük yaptığımız için 3 ay yatmamız gerek yine o risk olabiliyor. 😔
Bhr_27 Bhr_27 doktoruma geçen gittim 5 gün önce baktı altan muane etti hiç bir sorun yok dedi işte her halde bende biraz panik var
tiniminihanim_ Bhr_27 bende de yoktu. Az yoruldum slaak gibi kalktım ayagi geldi. O hatayı sen yapma 😌
Bhr_27 tiniminihanim_ 1. Saat oldu uzandım sırt üstü geçti biraz çok şükür demekki hareket etmem lazım en azindan 4 aylık olana kadar
Seymamam29 tiniminihanim_ devam etmezse korkmayın önemli olan devam etmemesi ama 20 haftaya kadar dikkat edin ağır kaldırmayın ani hareket etmeyin birsey almaya çalışmayın yüksekten bunların hepsi çok önemli ben bunları yapmadığım halde ikinci geneliğimde uzun süre düşük tehlikesi yaşadım kendinizi koruyun
Mucizebekliyorum2 tiniminihanim_ uzan ayaklarının altına yastık koy ayakların havaya kalksın biraz bol bol su iç wc harici kalkma canım
Benferus tiniminihanim_ düşük hikayesi olan kadınların böyle şeylere daha fazla dikkat etmesi lazım bence. Benimde 2 düşüğüm var hamileliğimi öğrendiğimde direk anneme geldim 5 ay hep yattım. Hiçbir iş yapmadım bırak kalsın işler sonradan pişman olmak daha zor. Yatın dinlenin. Tedbir bizden takdir Allahtan🙏🏻