Seresozge Merhaba , Avrasya hastanesinde kadın doğum doktoru Meriç Çağrı Ağır ve ayşe ekin karadan memnun olan var mı?
Tugba2213 Seresozge canım hastane evime cok yakın bıkac kez gittim acil durumlarda, Meriç bey’in adını cok duydum burda komsulrdn ona gıden var ben bikez gıttım kendısıne 👍🏼 Bide Atilla bey yanılmıyosam .
Deryakaya1802 Seresozge Atilla çok iyimiş. 4 tane arkadaşım onda yaptı normal doğumu destekleyen bi doktor sanırım onlar normal Doğum yaptı. Biraz araştır istersen, ben de ona gidicem Allah izin verirse 🤗
didemm Ben gidiyorum ama atilla okura gidiyorum gayet memnunum kendisinden bi kac arkadasinda onda dogum yapti onlarda cok memnunlar tavsiye ederim yani 😊
didemm Seresozge bence atilla 🤣 sen ikisinede git bi ona bi ona hangisini begenitsen devam edersin ama bi netten arastir 😋 ben arastirdim ve bur tane kotu yorum gormedim 😊
Seresozge didemm tamam canım netten de bir araştırıyım😬 benim için önemli olan sezeryancı olmaması son ana kadar normale zorlayacak doktor. O nasıl öyle mi acaba
didemm Seresozge valla normal dogumu destekliyo 😊 ben dedim sezeryandan korkuyorum (plasentam asagidaydi ) kork zaten herkes normalden korkuyo en iyisini sen yapiyosun dedi bana 🤣 arkadasim ve gorumcesi onda dogum yapti ikiside normal yapti