Suskunn 11+5deyiz kendi doktorumuz soylemio cinsiyeti emin olmk icin galiba gec soyluyormus 2 li testi kendi doktorlarimizmi yapio bilgi lutfen kizlar
Mercimekannesi Kendi doktorunuz yapmıyo sizi görüntüleme merkezine yada bu donanıma sahip biyere yönlendiriyo orada başka bir doktor detaylı ultrasondan bebeği inceliyo benim cinsiyetimi 13. Haftada doktorum kız dedi ikili testte ki doktor %78 kız dedi 14. Haftada kesinleşti aslında doktorlar bebeğin rahme düştükten sonra cinsiyetinin belli oldugunu yanlız yanıltmamak için söylemediklerini belirtiyolar🙏🏻 Bebeğin kemik yapısından anlasılıyomuş
1MelekAnnesi Mercimekannesi bebeğin kemik yapısı cinsiyeti belirlemez cnm 😊 16 ila 20. Haftalarda gösterir kendini bebek öncesinde özellikle rahime düştüğü an doktorların anlaması imkansız yani 😊😊
Ceyceycey BAna 22. Haftaya kadar %99 erkek dedi doktorum detaylıda kız dedi😊😊😊 haftaya yöne kontrol var Heran herşey değisebılır diye unısex renkler secıoruz herseyde🙃🙃
Mercimekannesi 1MelekAnnesi bunu bana doktorumun kendisi söyledi canım zaten ben doktor diilim o ne söylediyse onu paylaşıyorum bir bildiği olmuşki söylemiş 😜😜
busra55can61 Bana 14,16,ve18. Haftalarda erkek denildi detaylida değişme ihtimali var mi yaa.? Biz birkaç birşeyler almaya başladık bile.