Seymaben Kavakyellerihercai gerizekali cok iste hic bir belirti yasamadim bu zamana kadar ne bulanti ne kusma ne biliyim ne bi tiksinme hala hamile degilmisim gibi 30 haftaligim bebegimde gayet saglikli 🤦takma hatta muhattap olma o kisiyle
Hunilininbirii Ayy ne alaka ya ne salak insanlar var. 12 haftalığım hiç bi belirtim yok gayette iyiyiz hiç takma etraftan denenleri
Kavakyellerihercai Nergissi evet çok haklısınız panik etti beni kaçıncı post açışım yazıyordum belirtisi olmayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı diye sağolsun buradaki bayanlar içimi rahatlatmıştı arkadaşım daha da teleşlandırdı
MihrimahVeAnnesiii Kavakyellerihercai Akıntı yaşadım ama enfeksiyondan😂 Hayır yaşamadım ağrıyı bırak midem bile bulamadı ben bayılayım o zaman😂
Gamzedngdn Kavakyellerihercai 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 16 haftalık olduk bir sorun yok çok şükür saçmalamış biraz
LawyerEce Kavakyellerihercai Hay Yarabbi’m. Kaç yıl tıp okumuş sormak isterim yüzüne karşı. Hamilelik hakkında en ufak bir halt bilmeyen cahil insanlar, cahil bilgileriyle karşındakinide korkutuyor. Hiç bir şey olmaz sadece saçmalamış sana karşı.
gldn065807 Kavakyellerihercai yoktu sadece biraz kasik ağrısı olmuştu onun dışında hiçbirsey yaşamadım yaşamak zorundamiymissin ne kadar güzel senin için rahat hamilelik geçiriyorsun masllah de kendine kimseyide kafana takma
Kavakyellerihercai gldn065807 ya neler söyledi sayıyor bir de bana belirtilerini yok hiçbiri yok dedim o zaman sağlıksızdır diyor neyse dedim çok moral verdin kapattım telefonu
Dyg61 Kavakyellerihercai benım bir oğlum bir kızım var ikisinde de mide ağrısı bulantısı dışında bir belirtim olmadı oda 7 nci haftada başladı
s_sila Kavakyellerihercai belli ki kiskanmis . Saglikli gebelik belirtiye ya da belirti olmamaya bakmiyo . Tum belirtilerim vardi ama kaybettim.
Ekilemradahuc Kavakyellerihercai tam bir saçmalık yani ne demek belirti yoksa sağlıksız bende belirtisiz geçiriyorum bulantı kusma hiç bişey olmadı sadece kasık ağrısı yaşadım 13. Haftadayız ikili testimde yapıldı çok şükür bebeğim sağlıklı
Ekilemradahuc Kavakyellerihercai iyi yapmışsın şöyle insanlarla arkadaşlık yapmayın ya can sıkmaktan başka hayatımızda ne işe yarıyolar
Habus Kavakyellerihercai arkadaşın olmasına bile şaşırmışlar en yakın arkadaşım dediğini okuyunca saha çok şaşırdım. Benim de çok yeni ve arkadaşım dediğim herkes içimi rahatlatmak için çabalıyor. Bence arkadaşlığını göZden geçir ya da dikkat et çünkü böyle arkadaşla 9 ay zehir olur.
Kavakyellerihercai Habus çok haklısınız bugün anladım inanın şok oldum söylediklerine daha çok telaşlandırdı beni