ElizanNnn Henuz kagit verilmedi bana kan ve ultrason cekildi sadece vucud ypisina beyne bakto sorin yok dedi erkek gibi görüorum dedi ama ben degisir diorum erken gni gldi bana
Beyza_8 Alparslanannesii doğum tarihi olarak doktorum beş gunle otuz gun arasinda dogurabilirsin dedi. Şuanlik normal doğum gozukuyor insallah🤲🏻💙👼
zeysena_ Alparslanannesii bende 35+2 yim bu hafta içi kontrole gideceğim o zaman belli olur herlade şu ana kadar bişi denilmedi
Pulika Bhr_27 akıntı yoksa normal cünkü rahim artık genişlemeye baslıyor ve gaz da olabiliyor bu haftalarda o da öyle hissettiriyor olabilir
Fidan01 Minikkus0101 daha 5 hafta😍 bugün sağlık ocağı doktoru folik asit hamilelikten önce içilir dedi verdiğim kan hapının içinde bar dedi var mı böyle bir durum
Minikkus0101 Fidan01 Aynen banada 2. Folik asitimi kan şurubu şeklinde vermişti ek olarak folik asit hapı içmene gerek yok bunun içinde folik asitten var demişti doktorum
Esengul-51 Fidan01 bnm de 5 haftalık oldu kese gözüktü mü acaba sizin geçen hafta gözükmedi benim çarsamba gideceğim tekrardan
Kbraydin Ozge-17 bende öyleyim. Zorla yiyorum peynir ekmek falan. Annem istifra et gene kalır içinde ye diyor. Kendini zorla biraz imkanın varsa da bol bol uyu🙏🏻