zeysena_ Alparslanannesii bende 35+2 yim bu hafta içi kontrole gideceğim o zaman belli olur herlade şu ana kadar bişi denilmedi
Alparslanannesii zeysena_ hmm bende bu hafta gircem ama bu rutin kontrol diğer hafta çatı muayenesi demişti de hiç olmak istemiyorum
myymiray Yavrucuk inşallah gösterir ya. Ben de 13 olduğu gün devlete. 13+2 olduğu gün özele gideceğim muayne için. İnşallah birinden biri cinsiyet ile ilgili bir sey söyler 🥰
Biruykusever saliha_kacak 5 haftalıkken gittim keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi ayın 15i gibi gidicem inşallah o zaman kalp atışını duyarız daha duymadık 🥰
Fatmacam Kbr_Glr Keseyi gördünüz mü acaba ultrasonda bende kontrole gideceğim de görmezsem diye korkuyorum
Akurban-A Fatmacam ben iki doktora aynı gün öğrenir öğrenmez gittim. İlk gittiğim doktor alttan muayene etti göremedi. Korktum başka doktora gittim o karnımdan baktı gördü. Doktora göre 6 haftalık. Uygulayama göre 7 haftalık. Perşembe yine gidecem bakalım.
Deniz97 02-gulfergvn kese gözüktü mü acaba en küçük benim sanırım 3 hafta 6 gün yarın 4 hafta olcak 🤲🏻