annelerdenbiri Nnurdan teşekkür ederim kasılmalar ilk zaman düzensizdi düzene girdiğinde de 5dk ya düşmüştü hemen
annelerdenbiri Rabia55_ şöyle ki bebeğim çok rahat beslenemedi benim sütümden kaynalı bi durumdu bu az geliyordu ve yetmiyordu evet sarılık olduk fototerapi aldık şimdi iyiyiz çok şükür sütümü çoğaltmak için çabalıyoruz mamayla destekliyoruz bebeğimizide 😇
Rabia55_ annelerdenbiri degeriniz kac cikti bizim 17 cikti 1 gece kaldik 14e düştü eve döndük simdi bol bol süt sagip içiriyorum inşallah iyilesiyor
annelerdenbiri Rabia55_ seslere irkilmiyo aksine dinliyo bizi sesin geldiği yöne bakıyo irkilme gibi bişeyle karşılaşmadık henüz teşekkür ederim bu arada
annelerdenbiri Rabia55_ geçmiş olsun 🙏🏻 16 çıktı 1 gece kaldık 9a düştü doktorumuz taburcu etmek istemedi biz ısrarla taburcu olduk ertesi gün kontrolde değerimiz 14 çıktı 1 gece daha kaldık 6yla taburcu olduk şimdi iyiyiz çok şükür 🙏🏻
Busra2013 annelerdenbiri masallah benım bebegım suan 2500 lerı gecmıs durumda 35+6 haftadsyıx yarın 36 oluoz dun dogurcm sandım kuveze gırcj dıe coj korktum ama allaha sukur buıs olmadı
annelerdenbiri Busra2013 hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah, sağlığı için gerekirse küvez desteği alabilir annesi korkmayın unutmayın onun sağlığı için 🥰
dilara_cinar99 annelerdenbiri Gebeliğin süresince yaptığın bişey var mıydı bebeğin kaç kilo doğdu 😊 Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌼
annelerdenbiri dilara_cinar99 özel bişeyler yapmadım havalar güzelken 20dk falan yürüyoduk günlük onun dışında bişey yapmadım 🥰 teşekkür ederim 2390 doğdu 😇
Efraimmm annelerdenbiri Dikislerim var dediniz sonra tuvaletinizi yaparken ayaktaki yaptınız tuvaletinizi acaba hani klozet varmıştı yoksa da nasıl tuvalete ciktiniz
annelerdenbiri Efraimmm klozeti kullandım rahatlıkla bi sıkıntı yaşamadım o konuda hatta doğumdan 5 saat sonra falan ılık bi duş aldım sorun olmayacağını söylediler 🥰
Efraimmm annelerdenbiri yaa teşekkür ederim benimki alaturka tuvalet ne yapicam bilmiyorum zararı olurmu dikislere acaba
Miramerve annelerdenbiri hayırlı olsun çok güzel olmuş kendi açılmanız olmuş suni sancıya gerek olmamış çok şanslısınız hemde erkenden kavuşmuşsunuz 🥰