Sevgii Klasik olacak ama hep hayalim buraya doğum hikayemi yazmaktı cok şükür nasip oldu 41+2 de doğurdum oğlumu 15 saat feci sancı cektim açılmam bi anda oldu 1den 7ye cıktı 3 saatte gerisi de kolay oldu doğumum bi saate olur diye düşünürken 4 saat sürdü bebeğin kafası yukardaydı ben sancılarımdan dolayı doğru ıkınamadım son iki saat hep ağladım zaten artık umudumu kestim ben doğuramayacam dedim ama cok şükür oğlum annesine acıdı da geldi cıktıgı an kuş gibi oldum bi dk öncesinde sancı ceken ben değildim sanki şimdi dikişlerim ağrıyor biraz kalkıp otururken zorlanıyorum ama onlar da gececek annelik duygusu bambaşkaymış inşallah tüm annelerimiz sağ salim evlatlarını kucaklarına alırlar 😍😍😍
Sevgii Deletedmom397 nişanım pazartesi sabah geldi sancım gece 11de sıklaştı salı günü 14:00 da doğum yaptım biraz uzun oldu süreç
Sevgii Deletedmom397 merdiven in cık çömelip kalk ben öyle yaptım 1cm den 7ye cıktı üç satte sen de sağ salim doğurursun inşallah
Sevgii @adm herkesin dogum hikayesini sabitliyorsunuz da benimkini niye sabitlemediniz ??? Bu bi tur ayrimciliktir