Rabia1012 Merhaba arkadaşlar 12+3 haftalık hamileyim dünde bugün de ensem den bi ağrı başlıyor zonkluyor da tansiyonumu şimdi ölçtüm 11 6 siz de de böyle oluyor mu bu değer normal mi acaba
Esenkaplan Rabia1012 benimde öyle canim basim cok ağrıyor ama tansiyon benimde 12/7 12/8 11/7 arasi değişiyor onceden hep 10/6 cikardi sanirim degerler fazla geldi bana
Nhlll Rabia1012 Doktorum 14 kdar normal dedi ama beni rahatsız ediyor normalde 10 dur tansiyonum biraz düşmesi veya yükselmesi başımın ağrısina sebep oluyo😐
zumradmr_11 Esenkaplan daha bilgili birine danisin isterseniz ama yuksek tansiyon gebelikte tehlikeli kendimden biliyorum cok yukselirse acile gidersiniz cok gecmis olsun 😊
Esenkaplan zumradmr_11 dr 12/8 i cok guzel deger diyor ama başım agriyo belkide tansiyondan alakasizdir
Rabia1012 Doktoruma yazdım bende başımın arkası zonkla ya zonklaya bi hal oldu 😩 yattım biraz şimdi de tekrar ölçtüm düşmüş 10 5
zumradmr_11 Bas agrisi hamileliktende olabiliyo 11. HaftDayim bende 10. Haftamda inanilmaz bas agrisi cektim hormonlarla alakali sanirim birazda stres yapmayın kizlar sadece temkinli olun saglikla gelsin bebislerimiz 🤲😊
Esenkaplan zumradmr_11 ben 29. Haftadayim canim hic bas ağrısı bilmezdim yaa AMİN hepimiz saglikla kucağımıza alalim🤲🏻