asraca Momonlyn sizi yanıltmak istemem ama iğne vurulduktan sonra 24 saat içinde doğum olması gerekiyor biz de öyle olduk ilk bebeğimde sorun olmadı elhamdülillah gayet iyi 38 dik
Cyda-123 asraca 48 saat sonra iğne etkisini gösteriyor. İğne olduktan sonra da En az 24 saat doğumu durdurmaya çalışıyorlar ki etkili olsun. Bilginiz yanlış.
asraca Belki ben yalnış biliyorumdur ama dr öylee demişti ve takip ettiğim dr laarda demişti belki farklı iğnedir bilemedim
asraca Cyda-123 bilgi yalnış lığı değilde farklı iğne olabilir ben kesin konuşmamakla birlikte uyarımı yaptım siz de kesin konuşmayın bence iyi günler bizlerde en az sizin kadar araştırıyoruz biliyoruz merak etmeyin
Zeynepp97 Momonlyn Benimde erken doğum riskim vardı ve açılmam vardı o yüzden 31+5 de 4 doz ciğer geliştirici iğne oldum 9 gün önce 33.haftamda doğum yaptım bebişim küvezde ve iğne sayesinde solunum sıkıntısı olmadı hamd olsun sadece biraz kilo alsın ve emme refleksi gelişsin diye küvezde kalıyor
Nilesea Momonlyn aynı anda 2 dozu birden mi vurdular, bende öyle oldu 35+3 te vuruldum. 35 hafta ileri bir hafta olduğundan mı tek seferde 2 doz vuruldum bu kafama takıldı, cuma günü doktoruma sorucam.
Gzm23 esratmbs rabbim sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin bende 33+3 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ama doktor vurmadı daha sorayım mı doktora
3oglanannesi Momonlyn ikizler de erken doğum riskinden dolayı 8 doz yapıldı ağır yakan bir iğne ama faydası var tabii etkisi 10 gün her dr önemsemez bunu iyiki yaptırmış sizinki
FeriDee 3oglanannesi 10 günde bir mi yapılması gerekiyor ciğer geliştiricinin. Bana 4 doz yapıldı ama 1 ay oldu hâlâ erken doğum riskim var. 26. Haftada yım
3oglanannesi FeriDee haftada 2 doz yapılıyordu 25. Haftada başladı 29a kadar yapıldı doğum başlayınca hemen 1 doz daha yaptılar hatta