Melegimcanimkizim cnm aynı yollardan geçmişiz aslında.. Bende covit geçirdim ardından hemen Dr gittim 20 günde 800 gram almıştı dr dediki hatta covit yaramış dalga geçti. Covit dönemi parol harici ilaç almadım ama sonrasında sürekli idrar yolu enfeksiyonum var hatta covit olduğumda enfeksiyonla başladı böbrek ağrısından mahvoldum sürekli acile gel git bi serum takmadılar taksalar suyu azalmicaktı bence duydunuz mu giç bilmiyorum ama enfeksiyonda küçük delikler açınca sızıntı oluyormuş suda o aralar bende bişeyler oldu ama olumlu düşünmeye çalıştım mesela enfeksiyon yeni geçti antibiyotik kullandım senni deidğin gibi bebek hareketleri azaldı iştahım da gitti suda içemedim bu hale geldim 15 gün sonra görmem lazım gelişim aynı devam edecekmi dedi ve bukez 300 gram almş ve suyu azdı şeker yüklemesi yaptırdım cnm bu arada ii çıkmıştı ama bnm insülin direncim var o önden gidiş bu haftalarda işe yaradı haftası ile uyumlu oldu bu arada bugün kontrole gittim suyum hala aynı düzeyde artma yok azalma da yok dedi perşembe bi da gidip sezaryen tarihi alacağım muhtemelen sıkıntı görmezse cumartesi olacak en azından 36 haftsya girmiş olalım dedi. Uzun oldu k. Bakma başka okuyanlar olursa faydam olsun istedim zira kendim sabahlara kadar böyle başın gelenleri okumaktan gözlerim kan çanağı Rabbim hepimizn yardımcısı olsun