SerenYiitolu BraBozlak hayır canım hepsi hatay’dalar haftaya eltim daha sonrada kaynanam falan gelecek 32+4 haftalığz:☺🙏🏻
BraBozlak SerenYiitolu Az kalmış canım seninde Sabri edeceğiz inşallah işlerimizden de Allah razı olsun yardımcı oluyorlar
SerenYiitolu BraBozlak aynen canım çok şükür öyle bi sıkıntımız yok burda neler okuyorum eşimin kıymetini daha çok biliyorum🙂
BraBozlak BuketEsenolu İlk hamileliğim ya nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun
BuketEsenolu BraBozlak evet benimde ilk gebeliğim ve insan gerçekten neyle karşılaşıcaz bilemiyoruz bende gerçekten bilemiyorum sancıyla mı gidicem suyum mu gelicek nişan mı gelicek hiç bilemiyorum karmaşık duygular bakalım neyle karşılaşıcaz😊
BraBozlak SerenYiitolu Aynen canım şükürler olsun Rabbim evlatlarımızı da eşimizle birlikte nice ömürler nasip etsin bize Bebeğinin cinsiyeti ne canım
BraBozlak SerenYiitolu 34 haftalık canım Bizimde kızımız olacak inşallah Allah nasip ederse hayırlısıyla oy maşallah ismin ne düşünüyorsun uz
SerenYiitolu BraBozlak az kalmış canım hayırlısıyla kavuşursun inşallah prensese😍😍🙏🏻 Özgür olacak adı 🙂 sen ne düşünüyorsun🙂
BraBozlak SerenYiitolu saol canım allah razı olsun ay çok güzelmiş Özgür ismi eylül koyacağız inşallah 💕
SerenYiitolu BraBozlak kızım olursa adını eylül koyacam derdim hep çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallah😍😘 çantan hazır mı?
BraBozlak SerenYiitolu ay beğenmene çok sevindim canım ınsagramdan takiplerinin canım istersen evet hazır herşey ☺
deletedmom11 Eğer ayakLarı yukardaysa ki öyle muhtemeLen bana bi tekme saLLardı batmadan ziyade göğüslerim hawaya fırLardı bebelerin nerden acı çektireceği hiç belli olmuyoki
SerenYiitolu BraBozlak olur canım benim kullanıcı adım serensmh 🙂) ben herşeyi aldım bi çantam eksik🙂)