Merve5 Anneoluyorummmm valla ben silivri kolan hastanesinde 3 ay önce doğum yaptım Dr ümit beyatli da memnun kaldım. Anadoluya hic gitmedim açıkçası
Mhtpkc Merve5 iyi günler 3 ay önce doğum parası ne kadar dı bende 3 sene önce onda doğum yaptım ama şimdi fiyatlar malüm
gizemdmrak Merhaba ben silivri anadolu hastanesinde 3 sene önce duygu yardım da normal doğum yaptım şiödi de ikinci bebeğim için yine aynı dr a geliyorum çok memnunum ♥️ Duygu hanım ayrıcalık gerçekten
simgc gizemdmrak merhaba bende duygu hanıma gidiyorum ve normal doğum düşünüyorum. Gece her hangi bir şey de hastaneye geliyor mu acaba ?
gizemdmrak Anneoluyorummmm Kızımın ilk 3 ayı Emine hanıma gittim sonra duygu hanıma geçtim Emine hanımda çok iyi ilgili kibar bi dr ablamda yeğenimi Emine hanımda doğurmuştu 😍
simgc Anneoluyorummmm merhaba Anadolu hastanesi duygu yardıma başladım 13 haftalık gebeyim ikili testi yaptırdım ama detaylı ultrason sormayı unuttum detaylı ıcın cihaz var mı çoğu hastanede yapılmıyor bide fiyatı nedir