Pelinnil Kızlar ben normalde kendi ağdamı kendım yapıyordum son zaman haftama geldiğim için kuaföre gittim 315 lira verdim mahalle arası basit bir kuaföre sizce normal mi ya ben hala şoktayım da
Mervepera Pelinnil bence çok başka bir yerlere sor canım hep komple yaptırıyorum 80 tl falan veriyorum çok iyi yere gidersemde 200 250 falan tutuyordu galiba belki o kadar bile değil seninki abartmış
Pelinnil Benimkisi beni iyi silkeledi ben de salaklık baştan sormadım dedım ki mahalle arası kuaför nekadar olur ki yani birde kendını öve öve bitiremedı şu halimle beni kazıkladı birde temiz de almamış yani
Zehraaaaaaaaaaa Pelinnil vallahi geçen bende bikini bölgesi ve kaş bıyığa 100 verdim 🤦♀️ Komple gitsem düşünemiyorum
ATC Pelinnil O fiyata 3 ay gidiyorum ayda 1 kere yani tam bacak yarım kol bikini koltuk altı bel göbek kaş bıyık
Angeell_ Pelinnil çok pahalı değil mi ? Ben de komple yaptırıyorum trustlik bir yerde yaşamama rağmen verdiğim para 100 tl kaş da dahil buna🙄
Merveofs Ben 2 ay önce 200e yaptırmıştım 315 fazla. Gerçi 200 bile fazla gelmişti bana çünkü dediğin gibi mahalle arası bir yerdi yani