Nisann26 Aralıkta doğum yaptım. Acaba rapor parası yeni yıl zammından etkilenerek mi yatar yoksa etkilenmez mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi💁♀️🍀
gamzekubra Nisann26 raporun başladığı tarihten geriye dönük 12 ayın ortalaması alındığı için 2022 zammı etkilemez
duygulu62 Nisann26 bende çok merak edıyorum bunu . Cunku 2021 de 9 bıne yakındı smdi 12 bın falan olmus
whitedream Nisann26 ben 22 Aralık ta çalışamaz raporu alıp doğum öncesi izne ayrıldım 1 ocakta doğum yaptım doğum öncesi rapor parası 10 günlük 2021 üzerinden, doğum sonrası kalan günler 2022 üzerinden hesaplanıp yatcak dedi muhasebeci
Nisann26 whitedream Siz yeni yılda doğum yaptığınız için o sebeple faydalanacaksınız demek ki. Ben 2021 de doğum yaptığım için anladığım kadarıyla faydalanamayacağım
whitedream Nisann26 doğum sonrası hafta bence yeni yıl üzerinden yatar sonuçta yeni yıla göre hesaplanıyo maaşlar ama bilemedim şimdi🤔 Aralık ayı eski Ocak subat mart yeni üzerinden hesaplanır yatar gibime geldi
alcang Nisann26 raporunuzun doğumdan sonraki kısmı 2022 brüt ücretiyle yatacağı için öncesini eski brütten sonrasını yeni brütten alırsınız. Muhasebeciyim ama 4 yıldır çalışmıyorum eğer mevzuat değişmediyse böyle
gamzekubra alcang daha öncedende böyle bi durum yok kişi rapora ayrıldığı tarihten önceki brütleri baz alınır doğum önceside sonrasıda buna göre hesaplanır daha önce rapor tarihten geriye dönük 3 aydaki kazanca bakarak hesaplanıyordu 2021 nisandan beri son 12 aya bakılıyor.