Sena_liya neysek gecici bolaeak başka doktor buldum memlekette kendi doktorum da takibini uzaktan yapcaz dedi tüm herşeyi doktor mail olarak atıyor şükür burda dogurmicam kendi doktoruma gidicem hazirandada Bi aksilik çıkmazsa benim kendi doktorum numarasını vermişti buradakiler bir garip ya anlam veremiyorum Bi ilgisizler tabi buda işini sevmediklerini gösteriyor önceden gebeligimi hakkaride ögrendim inanınki kendi doktorum hemen aradım 3 günde bir muhakkak beni arardı halimi hatırımı sorardı memlekete gidene kadar gece yarısı bile her zaman arardım konusurduk bu yuzden bana buradakiler baya samimiyetsiz ve işini sevmiyorlar gibi geldi çünkü gecen kontrole gittik doktor bir hamleyle konustugunun farkında degil gibi yat bakalım bebek yaşıyorum dedi şok oldum bu sekılde bir konuşma uslubu nasıl olur diye gerek yere şikayetim dahil yaptım sonradan adamın tavrı degişti kusura bakmayın sizlik bir durum degildi diye yani ne bileyim sevmiyorlar bence mesleğini buradaki kadın dogumcular benim memleketim Soma Mehmet dumana cıkıyorum doktorum okadar içten ve samimiki doguma korktum inanırmısın beni babamın sakinleştirdigi gibi sakinleştirdi ve okadar içten bir şekilde naif yaklaşıyor hastalarına yada belkide ona alıstıgım için buradakiler garip geliyor ya