Halide_70 Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum. 32+2 olduk. Herkes çantanı hazırla demeye başladı bile. 🍼🍼🐣🐣
Htc_31 Halide_70 hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz olduğunu ne zaman anladınız ve ailede varmıydı bende 4 haftalık hamileyim ve ikizim var erkek bende de olur mu acaba merak ediyorum da
Hellili Halide_70 biz hazırladık ama kullanmak nasip olmsmıstı küveze girdikleri için ben her bebek için bi beşli bi onlu hastane çıkışı koymustum ekstra her biri için onar bez ıslak mendil pişik kremi biberon mama emzik her birine üçer battaniye üçer çorap kendime de iki tane pijama takımı bi paket depent dört çift çorap iki hırka başörtü tesetürlüyseniz terlik
Mocuzemiz Halide_70 Selam.olsun bendede ikiz sagliqla qucaginiza alin 🤲bende 14 hafta qarninda eyileyerken agrilar olir sizdede boyle iyi faydali bilgiler verersinizmi?
Halide_70 Hellili Allah’ım terliği unuttum. 😶😑 İki ince pijama takımı aldım, galiba üzerime kalın bir şey koymalıyım.
Halide_70 Hellili ikişer takım ile idare edebildiniz o zaman siz. En geç 7 Mart’ta olacak doğum üşürler mi acaba?
twinsmommmm Hellili kaçıncı haftada olmuştu dogumunuz,bebeklerınız kaç kıloydu. Bızım de en buyuk korkumuz küvez,erken beklıyoruz.
Hellili Halide_70 kesinlikle kendiniz içinde kalın bişiler alın üşümüyorsanız bile kalın giyinin o soğuğun acısı sonradan çıkıyor ameliyat soğuğu sevmiyor hiç
Hellili Halide_70 ben bebeklerimi baya sıcak tutmaya çalışıyorum hala o küvez sürecini bi kere yaşadım ya Allah korusun üşütürlerse falan yine ayrı düşmekten çok korkuyorum siz her ihtimale karlı sıcak tutun içine kollu zıbın giydirin muhakkak onlar anne karnı sıcağına alışkın o yüzden kalın giydirmekte fayda var biraz dünyaya alıştıktan sonra zaten önünüz bahar yavaş yavaş inceye geçersiniz
Halide_70 Hellili kesinlikle önlemli gideceğim. İnşaallah sağlıkla zamanında doğarlar da küvez sürecimiz olmaz. Dualarınızı bekliyorum. 🤗🤗🍼🍼
Halide_70 Mocuzemiz o ağrılar çok normal. Genişleyen rahimden dolayı, batma, gerilme, elektrik çarpması gibi bir his. Yavaş olmakta fayda var. Eğilirken dikkat edin. 🤗🤗🍼🍼
Hellili twinsmommmm benim 36 da oldu bebeklerim 2200 1800 doğdu haftasına göre küçük doğdular emme refleksleri gelişmemişti geliştikten sonra da kilo almalarını bekledik 20 gün kaldılar küvezde