Gamzess1 Haftama kadar 2 kere kan tahlilinde bakılmıştı TSH düşüktü yani değer iyiydi doktor ilaca gerek yok demişti şimdi 13. Haftamdayım yani 5 haftadır hiç kan testi bakmadı acaba değer sonradan yükselir mi yüksekse ve farketmediysek bu zamana kadar bebeğimin beyin gelişimini etkilemiş midir çok korkuyorum yardımcı olur musunuz
FKHA Gamzess1 canım benim 3 haftada 2.98 den 3.15 e yükslemiş ilacımın dozunu arttırdı yani 3 4 hafta sonra bidaha kan vercem bence sizin de tekrar kan verme zamanınız gelmiş
esn46kyy Gamzess1 canım sen yine de en yakın zamanda bı baktır Benimki de düşüktü ben 2. Aydan beri ilaç kullanıyorum ve her ay kontrol ettiriyorum
Gamzess1 FKHA Haklısınız doktor daha istemedi benimde aklıma gelmemişti burda yazılar okuyunca şimdi kafama takıldı tekrar yaptırmam lazım evet
FKHA Gamzess1 gidip sağlık ocağında da verebilirsin canım ufak tefek farklılıklar sıkıntı oluşturmaz demişti doktorum ama okadar sürede de birden öyle hemen tehlike olacak kadar artmaz bence içini ferah tut takip ettirmek gerek tabi kafamız rahat olsun
Gamzess1 FKHA Sağlık ocağı tahlilleri pek güvenli değilmiş sanırım ptesi ya da salı günü kendi doktoruma gidip isticem inşallah canım