Gmzy Merhaba. Geçen ay reglim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişkiye girdik. Bu ay reglim 5 gün geçti test yaptım sonuç negatif. Sizce testi erken mi yapmışım
Hilal2266 Gmzy 10. Güne kadar gecikme normal belirtiniz varsa kan vererek doğru sonuca ulaşabilirsiniz çok yeniyse testte çıkmaya biliyor
Pcoslubiranne Gmzy sadece o iliskide korunmadiysaniz gebelik olusmus olsaydi cikardi testte.Ama kanda da baktirin bazen kaset testte cikmayabiliyor.
Efsartaih Gmzy 1 hafta sonra kan ver kanda çıkıyor bende de aynısı oldu ve pzt günü kan verdim hamile olduğumu öğrendim sanırım 1 haftalık hamileyim referans değerim çok düşük çünkü
Efsartaih Gmzy söylemeyi unuttum bu süre içerisinde yerleşme kanaması oldu mu eğer olduysa hamile olabilirsin
Gmzy Efsartaih hayır hiç bir kanama olmadı. Bir belirtimde yok ara ara karın ağrısı kasık ağrısı oluyor
Efsartaih Gmzy dediğim gibi yaparsın o zaman eğer 1 hafta daha bu böyle devam ederse ya aile hekimliğine ya da hastaneye gidip gebelik testi yaptırabilirsin ( en doğru sonuç kan da çıkıyor )
Deletedmom_7 Gmzy erken de yapmamışsınız ama geç döllenmede olabiliyor biraz geciksin tekrarlayın bence