asilannesii kendi doktorum kesinlikle Cavit KART. Biz medikal parkla anlaşmıştık fakat rapor çıkarmak için gidip gelirken adını çok duydum. İlk denememiz ne kaybederiz ki dedim. Başladık tedaviye her gidişimde o kadar umut dolu oldum ki hep inandım kendisine. Zaten ilk kontrolümde sana ilk denemede tutacağına %70 şans veriyorum dedi.%1 bile dese yine onda denemek isterdim. Çok yoğun bir doktor ama tüp bebek hastalarıyla aşırı ilgili. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Doktoruma hep güvendim inandım. Pozitif sonuç alınca da bırakmadım. Yarın 36 haftaya girecem. Her sıkıntı olduğunda doktoruma instagramdan yazıyorum hala daha ilgileniyor cevap veriyor. Asla cevap vermediği bir mesajım yok. Özele gitsem belki bu kadar ilgi görmezdim. Size tavsiyem kontrol amaçlı olsa da bi gidin görünün ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Tabi Allah ın nasibi diye bir şey de var. Benimle birlikte transfer olup olumsuz sonuç alanlarda oldu ama ben pozitif aldım. Pozitif almasam da bir kez daha denerdim kendisinde