Sabrinas Merhaba, bugün 35+1 kontrole gittim yine hanımefendi dönmediği için doktor sezeryan için Mart ayına gün verdi. Sizde bunun için erken değil mi. Dönmesi için hareketler yapıyorum ama hala olmadı :( sizin kaçıncı hafta da bebeğiniz döndü ?
Btl2652 Sabrinas bende 35+5 ıncı haftadaym Cnm hep baş aşağıdaydı benım bebek hala da oyle ama ben durumum bu kdar musaıtken. Bıle sezeryan olsun ıstyrm yınede
Shrylmzzz Benimki şuan 35+5 bebeğim 35+2 de dönmüştü ama kafası sol kasığımda olduğu için beni biraz zorşuyo sol tarafıma yatamıyorum
Acemiannee25 elfimiz-9800 doktor 40 a kadar vakti var dedi suni sancı vesaire önerirlerse istemeyeceğim zaten sezeryan talep edeceğim vallahi 40 haftadan sonra korkuyorum riskli diyorlar beklemek😵💫
Unlukacar Canselyaren yok canım çok şükür girmedi 🥰 doktorumuz sizinki kendi doğum tarihini kendi belirledi dedi 🤣🤣
CemreLina Canselyaren Kilomuz fazla şuan o yüzden sezeryan dedi doktorum tabi bende sezeryan istiyorum
hunilimom Sabrinas 36+4 dönmüştü ama kanala girmemişti doğum anında sancıyla girdi hatta 1 saate hanfendinin kafasının tam oturmasını bekledim 😂
bgymuk Sabrinas bizimkide 32. haftada dönmüştü hatta başı olması gerektiğinden biraz daha aşağıda bol bol dinlen dedi doktorumuz 33. haftada nst’de sancı da çıkmıştı