Zehraumut Kkkrks ben kız hissediyordum 3 aylıkken kontrole gittim bebeğin ölmüş dediler kahroldum evet bebeğim kızdı ama 3 aylık değilmiş 10 +5 iken kalbi durmuş Allah herkese hayırlısını nasip eylesin sağ Salim al kucağına inşallah
Kkkrks Zehraumut Amin teşekkür ederim . Herşey Rabbimden.. Tabi ki yaşamayan bilemez ama Allahtan ümit kesilmez . Rabbim aynı heyecanı tekrar yaşayıp sağlıkla kucağınıza alacağınız bir meleğiniz olmasını nasip etsin size de 🙏🏻♥️
Zehraumut Kkkrks Allah razı olsun canım tşk ederim inaşşalj rabbim düşmanıma bile yaşatmasın her kadına anne olmayı nasip etsin❣️
Mitra Kkkrks hamile olduğumu öğrendiğim ilk an oğlum olacak diye hissettim çok şükür bir oğlum olacak . Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻
Sevgi02020 Kkkrks hep erkek hissediyordum bekarligimdan beride bana hep senin ilk oğlun olur diyorlardı şimdi 26+5 oğlumu bekliyorum 💞🥰
Mitra Kkkrks kesinlikleee bence insan hissediyor 😂işin garip tarafı zaten kimse benden kız çocuk beklemiyor. Biraz baskın erkeksi bir tipim 😂
Fatmapekesen bluees1207 sağlıkla büyüsün inşallah 😊 bende bu hafta ogrenicem inşallah benimde oğlum olur nasipse 😊
Summ08 Kkkrks hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri benim erkek bebeğim olacak dedim bir kere bile içimden kız geçmedi cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde bile o kadar emindim ki erkek olacağından ki öyle de oldu 😍