Kkkrks Kızlar , 10+6 haftalığız bebeğimin henüz cinsiyeti belli değil ama ben erkek olacağını hissediyorum 😍🌸 Sizde de bilmeden böyle hissedenler veya hissettiği tutanlar var mı ? 👶🏻
kahvesever__ Kkkrks bende cinsiyetini öğrenene kadar. Hep kız hissetmiştim içime doğuyor kızım olucak demiştim ama oğlum olucak inşallah 🙏
Tazeanne0134 Wonderful_mom bizde 23+6 aynı durumdayız ama oğlumda direkt gördük erkek olduğunu ama buna öyle bişe olmadı o yüzden bi umut erkek olduğunu hissediyorum 😂 Kkkrks bizde 23+6 haftalık olduk canım 2 yaşında oğlum var
Kkkrks tugbaacng İnanır mısın bende evlenmeden karar verdim 😂 Kız ismi beğenemiyorum erkek olacak diye düşündüğümden 😂😍
eymeninannesi35 Bende çift çizgiyi gördüğüm andan beri hep erkek hissediyordum 12. Haftada detaylıda doktorum %90 erkek dedi inşallah hayırlısıyla oğlum olcak 🥰🥰
Kkkrks eymeninannesi35 Bende hep erkek diyecekmiş gibi Bebeğim hakkında konuşurken oğlum diyesim geliyor bu sebepten çok merak ediyorum cinsiyetini 😅
kahvesever__ Kkkrks rabbim hayırlı evlatlar versin canım elli aya düzgün versin inşallah 🙏 kız oğlan fark etmez hiç
Kkkrks kahvesever__ Tabi ki tek duam o zaten 🥰 Kızda olsa erkekte olsa çok sevinirim bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsunda 💕
Elif_avc_ Asilsmommm 😂😂bende ta en başından berı kız hıssedıyorum Birsuru kıyafet. Toka banda falan kaydediyorum ama erkek olcak heralde 😂😂 pazartesı ögrencem teyzeleri 🤰😁😁
Edagulgonce Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kesin erkek dedim ve yanılmadım. Bi an olsun tereddüt bile etmemiştim, doktor ilk erkek dediğinde tepki bile vermemiştim🥰🥰