Evininannesi 37+4 üm az önce bi akıntı hissettim lavobaya gittim şeffaf ama sümüksü kıvamda akıntım olmuş sonra peçeteyle kontrol ettim peçeteye de çok ça geldi ama renksiz nişan olabilir mi acaba
Saliha03 Evininannesi Evet nişan olabilir illa ki pembe yada kahverengi olacak diye birşey yok bebeğin hareketlerini kontrol edin. İçinize sinmezse bi nts ye girip kalp atışlarına baktırırsınız
Plllvr111 Evininannesi miktarı daha fazlaysa doktorunuza söyleyin mutlaka şeffaf veya beyazımsı renkte de olabiliyor nişan
DiyetisyenBirAnne Evininannesi benim doktorum kanlı olmayabilir dedi şeffaf ve mukus yapıdaysa miktarı çoksa doktorunuza haber verin
Evininannesi DiyetisyenBirAnne Evet şeffaf ve sümüksü yapıda normal akıntı olmadığına eminim çünkü fazla geldi ve aktığını hissetim sonra peçete koydum ondada fazla vardı
Evininannesi Yesimmm12 Plllvr111 Devlet hastanesine gidiyorum doktora haber verme şansım yok hastaneye gitmeme gerek var mı ki sancım yok şuanda
Yesimmm12 Evininannesi yok canım suyun gelir düzenli sancilarin başlarsa git Nisan gelince hemen doğum baslamayabiliyor
Yesimmm12 Evininannesi 2 gün sonra ama suni yle benim Bebeğimin kalp atışları düşüyor du mecburen doğum yaptım