Rukiye0101 21+6 haftalık hamileyim bugün doktor kontolüm vardı çok şükür bebek iyi bi sorun yok ama hala cinsiyeti öğrenemedim net konuşmuyor doktorlar. Bugünden umudum vardı bugün ki doktor ise hiçbir şekilde yorum yapmadı görmüyorum dedi. Arkadaşım da video ya aldı muayene boyunca videodan bi kısmı ekran aldım. Yani benim gördüğümü doktorlar görmüyor mu acaba merak ediyorum jsjs sizce de erkek değil mi https://imgyukle.com/i/o4bPJ1
Rislek Doktor kız bebek istiyor sanırım, pipiyi görmezden gelmiş:)) benim oglumun da baya aynıydı. Erkek bu gördüğümüzün başka bi açıklaması yoksa.
Rukiye0101 Rislek Dimi ya gerçekten sıkıldım artık, bende net olsun bi şeyler alayım istiyorum her seferinde hevesim kursağımda kalıyor 😢
Rukiye0101 Yesim 3 tane doktora gittim maalesef hiç biri yorum yapmıyor 😢 Her seferinde bulanık net göremiyorum diyorlar
Yesim Rukiye0101 kuzum usg cihazından kaynaklı özele mi gidiyorsun baska doktorlara gitmeyi dene bence he beklerim diyorsan sen bilirsin ben 24. Haftaya kadar medicana medical devlet de ki her hastaneye gittim mesela 😂😂
Rukiye0101 Yesim Özele de devlete de gidiyorum aslında 😭 Detaylı usg yapabileceğim bi yer bakıyorum bulabilirsem o zaman öğrenirim herhalde 😥
Rukiye0101 cicekli0 Hayır 15 haftada gitmiştim tam erkek dicektim ama bacak arasında kordon var dedi 18 haftada gittim o zamanda doktor göremiyorum dedi Bu sefer de doktor tahminde bile bulunmadı 😥
Mihriban_krdg Rukiye0101 öyle valla detaylıya kız dedndi sonra kontrolde ortada şişlik var tekrar bakalım dedi