Sinoooom Herkes çok ayrı şeyler diyor ama deneyimli anneler ve yaptıranlar vardır , erkek bebeğimi doğumdan sonra sünnet ettirmek istiyorum ileri yaşlarında sorun olmaması İçin . Doğumdan 1 ay sonra mı oluyor sünnet ?
Ozlemdiril Sinoooom ben 40 ı cıktıgının ertesi gunu yaptırdım o kdar kolaydıki ilk çişinde çok az agladı sonrada 3. Gun iyileşti sukur hem bende bakabilecek durumdaydım doktorumda 7. Gunu önermedi sende toparlanmış olursun 1 ay sonra yapalım istersen dedi tamda öyle yaptık ☺️
esredn Sinoooom ben doğumdan hemen sonra hastaneden çıkmadan yaptırmayı planlıyorum oluyormuş doktorla görüştük ama bebeğin durumuna göre değişebilir dedi. Doğunca muayene olacak karar verecek dr. En kötü ihtimalle bir hafta sonra olacak sanırım.
Birdost Sinoooom doktora sordum bunu. Onun fikri üç ay sonra olmasıydı. Yeni doğan sunnetini sordum. Henüz çok küçük pipisi de çok küçük. O kadar erken olmasına gerek yok dedi.
Gamzeates Sinoooom ben 30 günlükken yaptırdım çok rahat ettim çabukta iyileşti tavsiye ederim eltim 9 yaşında ki oğluna yaptırdı baya çekiyor şuan hem aklı eriyo hem büyük falan ama küçükken emzir koy toplam 1 hafta da iyileşti
Muhammedfateh 7günlükken de oluyor canım hem çabuk iyileşiyor ne kadar küçük yapılsa o kadar iyi 🥰 büyüyünce korkuyor korkudan da hastalık bulur Allah korusun
Sinoooom Muhammedfateh bende o düşüncedeyim eşimde uzman olduğu İçin belirli bir süre yanımda kalacak o gitmeden yaptırmak istiyoruz İnşALLAH 🙏🏻 Teşekkür ederim bilgi için 🤍
Deletedmom10846 Sinoooom 6aya kadar lokal anestezi oluyor. Genel anestezi olmaması için ona göre ayarlayabilirsiniz. Hareketlendikçe daha zor olur çünkü. Biz oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirmiştik. Çok rahat oldu hemen iyileşmişti
EryaCa Sinoooom 40 ı çıktıktan sonra yaptırdık çok rahat oldu iyi ki öyle yapmışız tavsiye ederim yaptırın