Sevimliii Bu süreci diyetisyenle geçiren var mı ben kiloluyum zaten ve şuan haftalık olmasına rağmen çok yiyorum ve kilo alıyorum diyetisyenle devam edip zayıflamak sakincalimj
eftelya_ser Sevimliii ben online diyet desteği alıyorum çok memnunum ve kilo veriyorum 9 haftalık hamileyim
Minigin_annesi0 Doktor gerek görürse zaten yönlendiriyo ben uzun boylu ve kilolu hamile kaldım 173 boy 95 kiloyla hamile kaldım. Doktor gitmemi söyledi 3 kere gittim hep azar işittim diyetisyen hanımdan. Artık gitmiyorum.
eftelya_ser Sevimliii yararı bile oluyor çünkü düzenli besleniyorsunuz hangi haftada neye ihtiyacınız var onu veriyor benim daha yeni olduğu için 16. Haftaya kadar kilo verip sonrasında korumaya geçip kilo alacağız bakalım şimdilik iyi gidiyor
Minigin_annesi0 Sevimliii diyeti uygulamamışım diye kızdı ogünde şeker yüklemesi yaptırmıştım iyi o zaman şekerin çıkarsa insülin yazarım madem diyet yapamıyorsun dedi. Çok şükür şekerim gayet iyi çıktı. Bebeği yağ tabakasıyla sıkıştırıyomuşum
Sevimliii Minigin_annesi0 yaaa bunları duymak çok kötü sakın öyle düşünme demek ki pek iyi değilmiş diyetisyeninde anlayışlı ve sakin olması gerekirdi bence
Mihriballim Minigin_annesi0 hahayyy götüm deseydin ne demek yağla sıkıştırmak bunuda ilk defa duydum gitmemen hayrına olmuş bencede bende kiloluyum 😀😀 gidip o diyetisyeni de yiyebiliriz bence
Minigin_annesi0 Mihriballim 😂😂 aman o cazgırla mı uğraşcam bi biz kiloluyuz sanki. Kiloluyuz diye bebek çıkmayacak sanki
eftelya_ser Sevimliii 12 görüşme 10 günde 1 görüşüyoruz 900 tl yaklaşık 4 aylık ücret yani kübra çolpankan hamile diyetisyeni diye aratırsanız instagramda bulursunuz valla ben öneririm keşke öğrendiğim an başladaydım diyorum 2 hafta boşa gitti
Mihriballim Minigin_annesi0 valla 112 kiloyla 4500 gram bebek doğurdum hiçte sıkışmış gibi bı hali yoktu 😀😀 halt etmiş o
Mihriballim Sevimliii amin çiçeğim şuan 5 yaşına giricek o tombul kuşum şimdi kardeşi geliyor oda onun izinde 😀😀☺️
Sevimliii Mihriballim Sağ salim kucağınıza alın inşallah bende kalp atışını duymayı bekliyorum 15nde randevum var
Defne000 Kızlar ben 65 ile hamile kaldım ama bünyemden kaynaklı cok hızlı kilo alıyorum 14 haftalığım 7 kilo almışım🙈 yediklerime dikkat etmem lazım diyetisyene gidenler neler yemeniz gerektigini söylüyor