Bedelomre Mrb anneler korona olduk eşime iş yerinden bulaştı eşimden de bana bulasti 11 haftalık hamileyim iki gündür hiç bişey yiyip icemedim hiç iştahım yok bebeğe zarar mı olur mu
Armess_loya Bedelomre yemek yemelisin korona boş mideyi düşük bağışıklığı sever, erken erken yemek yemek dinç ve çabuk toparlamayı sağlar özelikle gebeler daha da yemeğe gayret etmeli geçmiş olsun 🌸
Tugbadmr Galiba bende oldum henüz test vermedim ama çok halsizim üşüyorum arada bir öksürüyorum iştahsızım 33 haftalık gebeyim bende sizin belirtileriniz neydi acaba
glnrCk Tugbadmr sanırım bende de olabilir haftamız aynı aşı yaptırmadım.suan için boğaz ağrım ve diz bel ağrım var
Stmom Bebeğe zararı olmaz yemek yememenin ( bende ozamanlarda normal hasta olup 2 3 gün hiçbirsey yiyememistim doktorum olmazcdedi) Fakat koronaya olan etkisi yada koronanin etkisi ne olur bilemem
Tugbadmr glnrCk bende de aşı yok ben demin verdim test bence sizde verin diğer gebelerim okudum pozitif çıkınca kan sulandırıcı veriliyormuş gebelere gebelikten ötürü akciğere pıhtı atma olasılığı yüksek olduğu için korkup hemen gittim
beyzahuseyin glnrCk benim eşim pozitif çıktı bugün canım çarşamba kontrolüm vardı mecburen iptal etmek zorunda kaldım bende riskli olarak görünüyorum
Bedelomre glnrCk glnrCk geçmiş olsun dileklerimle benim 14 üne kontrolüm var muayene gideceğim doktorla görüştüm muayeneye gelebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi 10 un da karantina bitiyor benim
Tugbadmr glnrCk gidemiyorsunuz diye biliyorum hekimize sorun bence karantinanız bitince gideceksiniz zaten korona geçirince kontrol olsa da olmasa da gidilmesi lazım diye biliyorum
Poyrazin_annesi beyzahuseyin benımde eşim karantınadaydı ama ben 2 doz aşılıyım dıye benı karantınaya sokmadılar.