Symaergn ben henüz çantaya koymadım ama bir kısmı hazır şu an 29+4 üz o yüzden yavaş yavaş hazırlıyorum. Ben öyle 10lu hastane çıkışları değilde 5li 8li 3lü takımlar aldım 0-3ay. Yandan bağlamalı zıbın aldım 2li. Hemşireye vermek için 2bez ,1zıbın ,1çıtçıtlı bady(hangisini kullanırlarsa artık) 1tulum ,1çorap-eldiven-bone, 1 kundak koydum. Yedek olarak bebeğe 5li ve 3lü takım yaptım. 1tane puffy battaniye ördüm onu koydum 2 tane müslin koydum. 10-15 tane Bez, krem,ıslak mendil, mama,biberon, emzik, çorap, yelek, çarşaf,alt değiştirme örtüsü koydum. Kendim için de 1 tane çarşaf takımı,gecelikli sabahlıklı lohusa takımı, 1tane alt üst pijama, 2 tane emzirme atleti ,(emzirme sütyenlerini pek sevmedim ilk bebeğimde), 2tane çamaşır, 2tane çorap,taç-terlik,1paket depend,göğüs kalkanı,1 tane hırka,makyaj malzemesi 🙈 ve hastaneden çıkarken giymek için kıyafet hazırladım. Yeterli olduğunu düşünüyorum. Benim ikinci bebeğim ve Allah nasip ederse Nidanda doğmasını bekliyoruz havanın pek sıcak olacağını zannetmiyorum.Ben birde puset için minder ve örtü yaptırdım hastaneden çıkarken en azından hava girmesini engellemek için battaniyeye sarıp puset örtüsüyle kapatırsak iyi olur diye düşündüm.