23+2 de ayrıntılı ultrasona girdim fakat bebeğimin gelişimi önden gidiyor 10 gün 24+5 haftalık olarak görünüyor sol ventrikül 8.9 ölçtü birde ense kalınlıgını 7.1 olarak ölçtü fakat bebeğin boynunda 1 tur kordon var ense kalınlıgını nasıl ölçülüyor bilmiyorum burun kemiği gayet güzeldi gelmişler down sendromu olabilme ihtimalinden bahsediyolar erkek cocuklarındada ventrikül derecesinin yüksekliği olabiliyormus sınır 10 fakat 11 12 bile bazen sıkıntı değilmiş takibi yapılıyor genelliklede cogu cocukdada sıkıntı cıkmıyor burda bu ultrasonların teslerin bir işe yaramadıgını görüyorum ikili testim temiz cıkmıstı simdi ense kalınlıgı sınırın biraz üstünde deniliyor bukadar stres atlına girmek bebegede zararlı fetal dna amniosentez ikili test 4 lü test hepsi çöp eger bu saaten sonra o cocugu aldırmayacaksanız
gebeliği sonlandırmayacaksanız Allaha el açıp bebeginize saglık dilemekten baska careniz yok benim oldugu gibi hicbir testide yaptırmayı düşünümüyorum oda allahın hediyesidir der şükür ederim 🙏