Anne1010 Sadece 30 gün için bebeğini riske atmaya değmez. Ben tutmayacağım ne olur ne olmaz sonuçta bebek seninle birlikte besleniyo. Onu aç susuz bırakmaya değer mi? Zaten zorunlu olsaydı Kur’an da farzdır hamileyken oruç tutlabilir diye birşey yazmıyor. Yani ileriyi düşünene kadar şuan bebeğinin sağlığını düşünmelisin. Ve bebeğinin tam gelişim zamanları olacak o zaman o vebale girmenin bir lüzmu yok.
Acemianne__ Benim anlamadığım böyle postlar açılıyor sonra herkes birbirine giriyor konu sahibi ortadan kayboluyor bu da öyle olmasın 😂
dnzcnrb Acemianne__ evet öyle oluyor gerçekten 😀 benim anlamadığım da şu doktoruna soruyor olmaz tutamazsın diyor bebekle ilgili riskleri anlatıyor ama buraya gelip buradakilere soruyor sonra bir kaç kişi tut çok sevap alırsın diyor gaza geliyor tutuyor yazık gerçekten sanki doktordan iyi bilecekler adamlar boşuna mı okuyor 6 yıl anlamadım ki
Acemianne__ dnzcnrb haklısın böyle şeyler burda sorulmamalı bile 🤷🏻♀️ tecrübe önemli ama önce doktor
Merveofs Tunahan_rumeysa16 doktoruna ve sana bağlı bir şey. Eğer doktor sakınca görmüyorsa ve sen de olumsuz etkilenmiyorsan tutarsın ama diğer türlü sıkıntılı olabilir
Behiye_Ak Tunahan_rumeysa16 hamileliğin ilk üç ayı ve son üç ayı tutmak iyi değildir bebeğin gelişimi için.
Askiletotomsu Tunahan_rumeysa16 Ay açlıktan ölüyoruz ikide bir karnimiz gurulduyor Nasıl oruç tutcaz ki
Tunahan_rumeysa16 Doktordan iyi bilemeyiz tabi ki sadece tecrübe sahibi insanların da görüşlerini almak istedim. :d
Mft Tutulabilir tabi ama naçizane tavsiyem tutmayın, geçen hafta nstye aç girdim bebek kalp atışlarında sıkıntı çıktı. Doktor yemek ye su iç öyle gel tekrar bakalım dedi. Tutmamak günah değil ve kazaya bırakılabiliyor